Добредојдовте во Joyson Safety Systems, кој е глобален лидер во областа на безбедноста на мобилноста.
Hello!

Добредојдовте во Joyson Safety Systems, кој е глобален лидер во областа на безбедноста на мобилноста.

Добредојдовте во Joyson Safety Systems.

Ние се залагаме за иновации и напредок.
Како ДОВЕРЛИВи компетентен партнер на автомобилската индустрија, ние конципираме, развиваме и произведуваме системи и компоненти за заштита на патниците.

Joyson Safety Systems се залага за сигурносни системски решенија чиј квалитет и сигурност на нашите клиенти им нуди слобода во дизајнот и самодоверба, што им е потребна за да обезбедат безбедна мобилност на патиштата денес и за идните генерации.
Joyson Safety Systems со седиште во Auburn Hills, Michigan, USA, има повеќе од 50.000 работници, во 25 земји во светот. Компанијата е подружница на Ningbo Joyson Electronic Corp. (SHA: 600699, „Joyson Electronics”).

What
we do!

Ние спасуваме животи - активно и пасивно.
Основа за ова е успешната поврзаност на експертизата, иновативниот дух и тесната соработка со нашите клиенти и добавувачи.

Колку е целта посложена, толку е поважнаспецијализацијата. кога станува збор за заштита на животот во сообраќајот, единственото барање што се вреднува е постојаното фокусирање врз квалитетот.
За таа цел, нашите високо квалификувани инженери развиваат иновативни производи во глобалната мрежа на специјалисти, кои што денес ги поставуваат стандардите за безбедноста на автомобилите за во иднина.
Притоа, ние ги користиме најновите компјутерски контролирани процесни техники, како што е спектарот на можности преку нашиот R&D-центар, со сопствени Crash-тест уреди, низ целиот свет.
Бидејќи едно е јасно: Иновацијата не знае за мирување.

Системи за заштита на патници - основен услов за безбедноста на автомобилите.
Нашето портфолио на производи:

ОДБЕРЕТЕ ОБЛАСТ НА ПРОИЗВОД

Vision
Mission
Нашата визија

Се стремиме да станеме глобален лидер на пазарот, во безбедноста на мобилноста.

Нашата мисија

{missing}

Тим, цел, корпоративнакултура Тим, цел, корпоративнакултура
Силно и одржливо партнерство со ОЕМ во целиот свет Силно и одржливо партнерство со ОЕМ во целиот свет
Највисок квалитет на производот на иновативни интегрирани безбедносни системи Највисок квалитет на производот на иновативни интегрирани безбедносни системи
Доследно одржување и обезбедување на највисок квалитет Доследно одржување и обезбедување на највисок квалитет
Missing Missing