We are Joyson Safety Systems – <br />
A Mobility Safety Company.
Your
Job

We are Joyson Safety Systems –
A Mobility Safety Company.

Joyson Safety Systems е еден од глобално водечки развивач и производител на системи за заштита на патници во автомобили, со обрт од околу 4,8 милијарди евра и со повеќе од 50.000 вработени низ целиот свет. Ние се залагаме за иновации и напредок. Како сигурен и компетентен партнер на автомобилската индустрија, ние смислуваме, развиваме и произведуваме системи и компоненти за заштита на патниците. Нашето портфолио на производи се состои од волани, воздушни перничиња и генератори, безбедносни ремени, технички пластични компоненти, електроника и сензори. Со нив ги снабдуваме речиси сите добро познати производители на возила ширум светот.

Локација

Ваш контакт