Miskolc
Zakład
WOLNE
STANOWISKA
4

Zakład Miskolc

Miskolc – Airbag production and all-around services

A miskolci gyár Magyarország északkeleti részén, három szomszédis ország (SK, UA, RO) közelében helyezkedik el. Az autópálya összeköttetés révén benne van az ország vérkeringésében. A jó megközelíthetőségének köszönhetően mind Miskolcról, mind a régióból érkeznek kollégáink, hogy tagjai legyenek a 2300 fős csapatunknak.

Ismerje meg a miskolci gyárat!

Joyson Safety Systems Hungary Kft:
Helyi csapat, széleskörű kompetenciák, világhírű vevők

A miskolci gyár egyik különlegessége, hogy az alapvető vállalati funkciókon (termelés, pénzügy, HR, beszerzés, minőségügy, munkabiztonság, logisztika, informatika) túlmenően helyet kaptak a fejlesztéshez, prototípus gyártáshoz, teszteléshez, kapcsolódó tevékenységek és a mérnöki feladatok (applikációs mérnökség, folyamatmérnökség) is. A gyár területén kialakított műhely pedig biztosítja a meglévő gépek folyamatos működését és támogatja új eszközök, gyártósorok megépítését.

Hiszünk abban, hogy a jövőnk a megfelelő szakképzettséggel rendelkező kollégák megtalálásán és megtartásán múlik, ezért szerepet vállalunk a szakképzésben és a felsőfokú tanulmányokat folytatók képzésében. Jelenleg összesen 60 duális technikus és egyetemista szerezheti meg cégünknél azokat a szakmai ismereteket, amelyek az iparban ténylegesen használhatók.

A miskolci gyár 2014-ben épült, így a teljes cégcsoport egyik legfiatalabb gyára, amely mind a korszerű eszközökben, mind a modern munkakörnyezetben, mind a fiatalos csapatban megmutatkozik.

A Joyson Safety Systems egy nemzetközi cég, így a miskolci gyár kapcsolatban áll a többi JSS gyárral, így kollégáinknak lehetőségük van az aktív nyelvhasználatra. A világmárkáknak számító autógyártók, mint vevőink heti szinten látogatnak el gyárunkba egyeztetések és auditok lefolytatására. Büszkék vagyunk arra, hogy a gyárunkban lezajlott több mint száz audit mind sikeres volt. Célunk, hogy vevőink egyedi igényeit a legmagasabb minőségben szolgáljuk ki.

Miskolc és környéke:
természeti kincsek, gazdag kulturális és gasztronómiai kínálat

Miskolc, a zöld város

Miskolc és térsége számos természeti értékkel rendelkezik: mivel a város a Bükk hegység lábánál fekszik, így a közelben található a Bükki Nemzeti Park, amely túrák, hegymászás és havas teleken a síelés terepe. A közelben található két UNESCO világörökségi helyszín is: az Aggteleki-cseppkőbarlang és a tokaji hegyvidék a méltán híres fehérborával.

Az épített környezet is értékekben gazdag: Miskolcon található a ma már számos wellness szolgáltatást is nyújtó Barlangfürdő, kedvelt kirándulási célpont és esküvői helyszín a festői szépségű Lillafüred és a Palotaszálló, a Diósgyőri vár pedig az ország egyetlen királynői váraként ad betekintést a középkorba.

Miskolc, a 800 éves város

Évente több fesztivál és városi ünnep is Miskolcra vonzza a látogatókat: télen a kocsonyafarsang, tavasszal a városi napi ünnepség és a kulturális pincetúra, nyáron az operafesztivál és a hagyományőrző rendezvények, ősszel a sörfesztivál és a nemzetközi filmfesztivál teszi nyüzsgővé a várost.

A város és a kultúra kapcsolatának jellegzetes példája a Miskolci Nemzeti Színház, amely az ország elsőként megépült kőszínháza, amely ma már 5 játszóhellyel rendelkezik.

Gasztronómiai élmények Miskolcon

A vendéglátás hagyományai szinte valamennyi fesztivál alkalmával megismerhetők. A hétköznapokban pedig több, országosan elismert étterem és cukrászda is várja a gasztronómiai élményre vágyókat Miskolcon.

A város hala a pisztráng. Megkóstolásáért érdemes egy kirándulást tenni a lillafüredi pisztrángtelepre, amelynek erdei halsütödéjében frissen sült vagy füstölt halat is ehetünk.

Adres

Joyson Safety Systems Hungary Kft.
H-3516 Miskolc, Joyson út 1.
Tel: +36-46-407-900