Join
us

Профессиональный опыт — идеальный шаг на пути в будущее.

Ты учишься в школе — возьми свое будущее в свои руки. Мы поможем тебе в этом.

«Моя первая работа!» Прощай, школьная скамья! Здравствуй, практика!

Тебе нужно пройти производственную практику, производственное обучение или ты проходишь двойное практико-теоретическое обучение? У нас с самого первого дня ты станешь частью мира Joyson Safety Systems. Тебя ожидают индивидуальное сопровождение и работа на равных.

НАЙДИ СВОЕ МЕСТО УЖЕ СЕГОДНЯ

Joyson Safety System как работодатель выступает за одинаковые возможности для всех на рынке труда и активно поддерживает идею разнообразия. Самое главное для нас — человек. Его сильные стороны и его цели. У нас все получают равные возможности найма и развития карьеры.

В этом едины наши стажеры.

Опытом нужно делиться — передаем слово вам, нашим специалистам будущего.

 • Numele meu este Laurențiu, am 18 ani și primul meu contact cu Joyson Romania a fost în anul 2015 când mi-am început stagiul de practică în proiectul Educație Duală. Am avut timp de 3 ani practică ca elev la fabrica de Scule și Matrițe Joyson Romania unde am avut ocazia să mă formez în meseria de Operator CNC. Cel mai mult în această perioada de 3 ani mi-a plăcut seriozitatea cu care se muncește și colegii care s-au ocupat de mine. Am fost susținut în toată această perioadă de formare ca profesionist de către colegii mei care s-au implicat inclusiv în a ne învăța aspecte teoretice ce țin de partea de desen tehnic și noțiuni de matematică. Practica a fost astfel dublată și de momente de activitate teoretică ghidată de colegii din echipa de Tool Design.
  După perioada de practică am ales să rămân în această companie și am devenit angajat din luna august 2018. Mă bucur că am avut posibilitatea timp de trei ani să îmi fac o idee despre ce înseamnă a fi angajat într-o companie multinaționala pentru că astfel, la finalul anilor de studiu, am putut să fac o alegere în cunoștința de cauză. Am devenit cu sprijinul colegilor din echipa de Scule și Matrițe un specialist în meseria de CNC-ist.
  Andrei Laurențiu Pupil, Romania
 • Sunt elevă în proiectul de Educație Duală, anul III la secția de Scule și Matrițe. În acest moment mă formez în meseria de operator CNC. Am ajuns în acest program în urmă cu 2 ani când m-am înscris la Liceul Tehnologic « Aurel Vlaicu », din Arad. Activitatea de practică se desfășoară săptămânal, 2 zile pe săptămâna, în zona de producție din fabrica de Scule și Matrițe, sub supravegherea coordonatorilor acestui proiect și a echipei de management. Aleg sa vin în fiecare săptămână la acest program de practica pentru ca îmi dă posibilitatea să învăț lucruri noi, să iau contact direct cu procesul de prelucrare a pieselor. De afara privită această meserie poate părea dificilă dar imediat ce ai reușit să înveți pașii totul pare foarte ușor.
  Mă bucur că în urmă cu 2 ani de zile am avut această oportunitate de a lua contact direct cu munca într-o companie. Cu siguranță, pentru viitorul meu, această interacțiune mă va ajuta.
  Luțescu Elena Pupil, Romania
 • In meiner Ausbildung lerne ich verschiedene Bereiche im Unternehmen kennen. Hier werden mir viele Möglichkeiten zur Verfügung gestellt, um mein Fachwissen und meine Persönlichkeit zu entwickeln. Ich bin Teil eines motivierten, engagierten Teams. Florian Hofrichter Pupil, Germany