Преземете ја контролата врз вашата иднина.<br />
Ние сме подготвени ако сте и Вие.
Join
us

Преземете ја контролата врз вашата иднина.
Ние сме подготвени ако сте и Вие.

Има многу причини за да работите во JSS - изберете ја Вашата!

Направи нешто посебно. Кој не го сака тоа.?
Во Joyson Safety Systems станувате спасител на животот.

Мобилноста е тема на иднината. Она што секогаш треба да биде во фокусот е конзистентната безбедност за патниците и учесниците во патниот сообраќај.

Како еден од глобалните водачи на пазарот на системите за заштита на патниците, ние како тим ја преземаме одговорноста за нешто големо. Станете дел од глобална компанија која со креативност, инвентивност и мотивација уште денес ја дефинира безбедноста на мобиноста за утре.

Во Joyson Safety Systems, знаеме што е важно: За луѓето кои работат за нас.

Како глобална компанија, ние се залагаме за разновидност на отворена култура, во која сите заедно стојат во фокусот. Ние промовираме комуникација, работни процеси и дијалогсо колеги од целиот свет, бидејќи заедничкото работење го разбираме како основа за успех како тим.
Имаме висок стандард и , нашите вработени го знаат тоа. Но кога станува збор за безбедност во патниот сообраќај, тие мора да бидат само со највисоки перформанси. Страста за подготвеност за квалитет и иновативност, за понатамошното обука и за постојаната оптимизација се она што не поттикнува, кога станува збор за обликување на иднината.

(missing)

Работење во JSS е повеќе од работа, ние нудиме работа со иднина.

Од должноста до страста – работењето во Joyson Safety Systems значи постојано подобрување на безбедносните стандарди на патниците и на учесниците во патниот сообраќај.

Нашиот тим го интернализираше ова и знае дека мотивацијата и одговорноста се способни да обезбедат извонредни перформанси. Во Joyson Safety Systems очекувајте кариера со иднина. Ние мислиме на големо, делуваме на глобално ниво и притоа се потпираме на знаењатаи мотивацијата на секој поединец.

(missing)

Разновидноста е клучот кога станува збор за индивидуални решенија.
Бидејќи го знаеме тоа, имаме широк спектар.

Кога се менуваат потребите, потребна е флексибилност - индивидуалноста е клучот за тоа. Кој ова го интернализирал, се базира на разновидност. Ние веруваме, не, ние знаеме дека еден тим може да биде успешен само со индивидуални квалитети во глобалниот соживот. И успехот, за нас, значи да го зачуваме она што го ветуваме. Заедно како тим - работодавач и работна сила.

(missing)

Ние во Joyson Safety Systems знаеме дека мотивацијата е основа за перформанси. И знаеме дека мотивацијата бара стимулации - нешто на што сме посветени.

Benefits

Стимулации за мотивациja за вас - од придобивки за здравствени прашања, флексибилно работно време иидни обуки, до секојдневни работи кои го олеснуваат работниот живот, како што се места за паркирање на вработените или избалансиран оброк во кантина.
Постојат работи од кои не треба да се откажете.

НАШИ ПРИДОБИВКИ ЗА ВАС:

Individuals
wanted

За секого соодветно:
Глобален, разновиден и секогаш во потрага за посветен почеток: Започни ја својата лична успешна приказна во Joyson Safety Systems.

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ СТАТУС: